Recent Posts

16 Ocak 2012 Pazartesi

Kediler Güzel Poz Da Verir

Hemingway romanlarından başka roman okumuyorum bu aralar ve kendime de söz verdim okumayacağım da tüm eserlerini bitirene kadar . Ancak aralara öyküler sıkıştırıyorum ve bu şekilde de Ernest'i aldatmamış oluyorum . En son Yekta Kopan'ın içinde küçük öyküler olan Kediler Güzel Uyanır kitabını okudum. Çok beğendim diyebilirim. El altında bulunması gereken öykü kitaplarından. Berber dükkanında geçen bir öyküyü sevdim en çok eskilere götürdü beni. (ismini unuttum ) Bir de matruşka isimli öykü ki bu tarzda bir yazım şu ana kadar görmemiştim. Tavsiye ederim....

Güzel kitabın başlığından yola çıkarak kediler güzel poz da verir deyip birkaç fotoğraf paylaşmak istiyorum. Elime makinemi aldığım her fotoğraf gezimde çekmeye çalışırım kedileri. Keyifleri de yerinde olursa poz verdiklerini düşünürüm. Hep güzel yerlerde rastlarım onlara yani her güzel yerin birçok kedisi vardır bana göre.









Madem konu kediler Bülent Ortaçgil'in Kediler şarkısını dinleyelim son olarak. Ben en çok son bölümdeki " Hangi kedileri seversiniz, hangi kediler gibi yaşamak istersiniz?" kısmını seviyorum.



_____________________________________________________________________________________
© Fotoğraflar dalgaizlerine aittir.TwitterTwitter'da paylaş

3 yorum:

nil dedi ki...

bende yoga yapan kedi fotoğrafı bile var biliyormusun, bir alem bunlar, ehli keyif hepsi :))

dalgaizleri dedi ki...

@ nil - Poz veren kediyse inanırım :) Her şey mümkün :))

MAVİANNE dedi ki...

kedilerin poz verdiği konusunda hem fikirim :)))
içlerinde bir model gizli olsa gerek
direk objektife bakıyorlar o güzel gözleri ile

Blog Widget by LinkWithin