Recent Posts

3 Mayıs 2011 Salı

Mim Denen Şey

Saadet Kağıttan Gemiler adlı güzel blogunda benden blog hikayemi anlatmamı istemiş.Teşekkür ederim ! Bloglar yasasının bilmem kaçıncı kanununa göre de yazmam zorunluymuş.:) Mim denen şey buymuş bir ilki yaşıyoruz. İlki yaşarken de ilki anlatmaya çalışacağım şimdi...

Çoğu blog yazarlarının bloglarında yazma nedeni benzerlik taşır. Benim de Dalga İzleri'nde yazmamın uzun uzadıya yazabileceğim nedenleri var. Ancak sadece başlangıç hikayesinden bahsederek kısa tutmak istiyorum.

Bundan birkaç sene önce, Zuzuma adlı bir internet platformunda , dostlar mekanında fotoğraf ve fotoğrafçılığa olan ilgi tavan yaptı. Hani şu birbirine komşu ev hanımlarında olan bizim komşu şunu almış bizde neden yok durumunda olduğu gibi grup üyeleri tek tek profesyonel fotoğraf makinaları almaya başladık. Benim açımdan devamı şöyle oldu diyebilirim. Fotoğraflar çekildikçe içten içe dürten bir paylaşma ihtiyacı doğdu. Bunun üzerine birkaç kişi internet sitesi açma fikri üzerine yoğunlaştık. Açtık da...İnternet sitesi oldukça karışık geldi sözün özü uğraşamadım. Kolaya ve basite kaçtım ve bir blog açtım. Kesinlikle böylesi benim için daha kullanışlı oldu diye düşünüyorum. Zamanla hayatın getirdiği ve götürdüklerini , bıraktığı izleri aktardığım bir yer oldu.

Dalga İzleriyle beraber internet dünyasına giren internet sayfalarını da analım bu arada. MaviElmas ve Nehirİda. Bir de teşekkür edelim bu fırsatla çok yardımları olmuştur kendilerinin.

"Mim denen şeyin" acemisiyim umarım kabul görür.

Hayat hepimizde güzel izler bıraksın !!!TwitterTwitter'da paylaş

14 yorum:

Syhn dedi ki...

ilk mim in hayırlı olsun.
güzel bir başlangınç bu yanıtı kaçırmadığıma sevindim ;)

dalgaizleri dedi ki...

Teşekkür ederim Seyhan ! Mim de yazdım ya artık tamam :)

..Saadet ! dedi ki...

Teşekkür ediyorum. :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

E, güzel bir öyküsü varmış blogunun. :))
Yazının başındaki günbatımı fotosu nerede çekilmişti desem, kaydı vardır, di mi?

dalgaizleri dedi ki...

Saadet :) Acemiliğime geldi işte olsun artık...

Teşekkür ederim Ekmekçikız :) Fotoğraf Antalya'dan.

Blush dedi ki...

Sıkıntıdan açılmamış bir blog hikayesi okuması zevkliydi :)

Ful yaprakları dedi ki...

iyi ki yazmaya başlamışsınız o zaman:)
aynı konuda benim de mimim var , en kısa zamanda gelecek!

dalgaizleri dedi ki...

Blush , teşekkür ederim ;)

dalgaizleri dedi ki...

Teşekkür ederim Ful :) Mim bile yazdım artık bitirdim işi :) Aynı konuda bir mim daha derken bir daha mı yazacağım bu hikayeyi ? ;)

Ebru dedi ki...

Ben de aynı mimde senden söz ettim:))

Ebru dedi ki...

hah unuttum burakcığım bir ben alamadım makinayı o yıllardan beri:))

dalgaizleri dedi ki...

:)) Geç oldu , güzel oldu diyelim :))

Mavi Elmas dedi ki...

Şu mim denilen şeyle bloglarda karşılaşmaktan pek haz ettiğimi söyleyemem. Kişisel görüşüm bloklarınıza yaptığınız en büyük kötülük. Lakin iki bloğun açılış hikayesinin miminde ismimin geçmesi, unutulmamak güzel geldi bana. Tamam tamam o kadarda kötü değilmiş bu mimler. Sağolun var olun..=)))

dalgaizleri dedi ki...

Ben de acemi yakalandım mim konusunda. Böylesi güzel oldu ama evet :)Blogun açılış hikayesinde sizi unutmak ne mümkün ! Asıl siz sağolun :)

Blog Widget by LinkWithin